HELVEN EVENTS
Maandag - Dinsdag
19:00 - 21:30
Woensdag
10:00 - 21:30
Donderdag - Vrijdag
19:00 - 21:30
Zaterdag - Zondag
Gesloten
kinder & volwassen Animatie 

Funny Bingo Show :
een 2(a3)-uur durende funny show , super funny spellen waar men zowel passief als actief meedeelt EN met allerlei leuke kleine prijsjes en inclusief de bingoboekjes , de FBS kan je al boeken vanaf 10 personen. ideaal voor vrijgezelle , teambuildings en ook voor andere feesten mogelijk.
alles wordt op maat van de klant gemaakt.


Kookfeestje :
Super leuke kinderkookworkshop.

Tof idee voor een onvergetelijk kookverjaardagsfeest!

Ben je dol op koken? Reserveer dan nu een kookverjaardagsfeest bij Helven Events, Gewoon, bij jou thuis.

voor dat we beginnen, krijgt ieder kind een kookschort en koksmuts die we zelf even naar eigen smaak inkleuren. Daarna kan het koken echt beginnen!

Samen met je vriendjes en vriendinnetjes maak je 2 heerlijke hapjes die de jarige van tevoren heeft uitgekozen. Na het maken van deze eenvoudige hapjes is het tijd voor wat anders (naar eigen keuze worden hiervoor de ingredienten voorzien) we gaan beginnen aan het echte werk, koken, bakken van pizza, cake, wafels, ... , en als het geraad is gaan we heerlijk smullen van al dat lekkers. tussendoor of indien erna nog tijd is, maken we nog tijd voor enkele glittertattoo's.

Het kookfeest duurt circa 4 uur , de prijs van deze activiteit is inclusief alle ingrediënten en de materialen voor o.a. de koksmutsen en kookdiploma's.

 

Gekke Haren Kapsalon :

Voor iedereen die eens zot wil doen!

In ons knotsgek kapsalon word je haardos helemaal omgetoverd tot een kleurrijk kopje! Dit doen we met veertjes, scoubidous, staartjes, vlechtjes, kleurtjes, glitter, bloemen, blaadjes,  en vele andere leuke spulletjes. Er is maar één ding dat we zeker niet doen, dat is knippen!

Hoewel we bij de kleine jongens ook leuke kapsel kunnen maken, zijn deze feestelijke kapsels vooral geliefd bij de meisjes. Hun lange haren kunnen we invlechten, staartjes of dotjes maken. Hierop spelden we dan de bloemetjes en feeërieke decoraties. Voor meisjes met korte haren kunnen we vertrekken van een diadeem of haarband.

Wil je het plaatje helemaal af maken …

dan kan je de knotsgekke kapsels combineren met (beetje) schmink.

deze animatie is te boeken vanaf 2u

 

Kinderdisco :

onze kinderdisco is niet zomaar alleen wat muziek draaien, wij gaan hier een combinatie van spel, dans en plezier maken, inclusief schminken, alle thema's zijn mogelijk.

onze prijs en kidsdico pakket is inclusief licht en geluid en 2 kinderdisco-animators.

zonder enige twijfel is het mogelijk om volledig aan te passen aan de locatie en/of andere wensen.

een kinderdisco-show duurt 2,5u a 3u

 

Laser Games - Feestje :

een feestje met net dat tikkeltje wat anders is, een leuk spel waar de strijd tegen elkaar kan beginnen

gedurende 2,5u, eerst transformeren wij de kids naar een echte militair, en daarna gaan we op eigen gekozen locatie (in uw eigen buurt) en met eigen spelregels met laser guns enkele spelletjes spelen.

ook is dit feestje bij ons op locatie mogelijk. mits een meerkost van €5 (voor drinken en een lekker tussendoortje)
ook is het mogelijk om de guns apart te huren.

 

Animatie team :

wij komen bij jou thuis of op locatie U kan kiezen voor het pakket :

schminken + glittertattoo's + ballon figuren plooien of eventueel ook apart, en indien er tijd over is gaan wij spelletjes spelen, met ballonenn, eventueel leren wij de kids zelfs een hondje plooien.
dit kan al vanaf 1u en vanaf 1 persoon, d.w.z. vanaf € 45/u

 

 

 

 

al onze bovenstaande vermelde prijzen zijn inclusief materialen,

service en btw maar exclusief reisvergoeding.


workshops en teambuilding,


deze 2 gaan vaak al samen, alleen wordt er meestal nog wat lekkers en sportiefs of spannends aan teambuilding toegevoegd, waardoor men natuurlijk iets super leuks kan creëeren.

een teambuilding wordt volledig op het bedrijf of hun wensen afgestemd , en wordt dus op maat bedacht. we hebben geen vaste pakketten hiervoor.


workshop(s) daarentegen hebben we wel enkele pakketten voorzien, ook hier is het dan mogelijk om op vraag en op maat een workshop te voorzien !


hieronder onze pakketten met workshops in :


- 3D tekenen (kids / volwassen) :
we gaan hier d.m.v. een 3D pen leuke figuren maken, zoals een bril die je zelf kunt opzetten of een eifeltoren of ...


- Buttons maken (kids / volwassen) :
bij de workshops maken we buttons met eigen foto of tekening, we maken een button met speld, een button met magneet en een button sleutelhanger.


- dikke dames pimpen (volwassen) :
hier is het de bedoeling om uw eigen kunstwerk te maken, d.m.v. een standbeeld met een dikke dame volledig naar eigen smaak te versieren ook zullen we hier een magneet van een dikke dame volledig pimpen naar eigen smaak.


- piemel pimpen (+18/volwassen) :
de woorden spreken voor zich, een gipse piemel volledig versieren naar eigen creativiteit en verbeelding, dit is een workshop ideaal voor een groep dames (ook heren maar misschien die dan anders "minded" zijn) of een vrijgezellen activiteit. kan eventueel in combinatie met sexy cocktails shaken.


- Vagina(tegel) pimpen (+18/volwassen) :
de woorden spreken voor zich, een gipse vagina(tegel) volledig versieren naar eigen creativiteit en verbeelding, dit is een workshop ideaal voor een groep heren (ook dames maar misschien die dan anders "minded" zijn) of een vrijgezellen activiteit. kan eventueel in combinatie met sexy cocktails shaken.

!! workshop piemel pimpen en vagina tegel pimpen , kan in gemengde groepen van man en vrouw !!


- sexy cocktails shaken (+18/volwassen) :
hier gaan we en voorzien we alles om heerlijke sexy cocktails te shaken en zelf opdrinken, want weggooien is zonde, dit kan eventueel in combinatie met andere workshops.


voorzie wel een BOB die jullie kan vervoeren :-) (of wij kiezen voor de activiteit wie het wordt)
dit kan eventueel in combinatie met het pimpen.

extra optie om de workshop compleet te maken :
voor of na de workshop een BBQ te doen met dezelfde groep €35 (3 stukken vlees/vis per persoon , groenten buffet, saus en brood en drank (wijn, frisdrank en pilsbier, koffie of thé) inbegrepen)
vb : 19u BBQ start en 21u start van de workshop , einde ongeveer : 23uMEER INFO en PRIJZEN :


info@helvenevents.be of via WhatsApp : +32479/48 17 01 of +32479/32 50 00