workshop & teambuilding

workshops en teambuilding,


deze 2 gaan vaak al samen, alleen wordt er meestal nog wat lekkers en sportiefs of spannends aan teambuilding toegevoegd, waardoor men natuurlijk iets super leuks kan creëeren.

een teambuilding wordt volledig op het bedrijf of hun wensen afgestemd , en wordt dus op maat bedacht. we hebben geen vaste pakketten hiervoor.


workshop(s) daarentegen hebben we wel enkele pakketten voorzien, ook hier is het dan mogelijk om op vraag en op maat een workshop te voorzien !


hieronder onze pakketten met workshops in :


- 3D tekenen (kids / volwassen) :
we gaan hier d.m.v. een 3D pen leuke figuren maken, zoals een bril die je zelf kunt opzetten of een eifeltoren of ...


- Buttons maken (kids / volwassen) :
bij de workshops maken we buttons met eigen foto of tekening, we maken een button met speld, een button met magneet en een button sleutelhanger.


- dikke dames pimpen (volwassen) :
hier is het de bedoeling om uw eigen kunstwerk te maken, d.m.v. een standbeeld met een dikke dame volledig naar eigen smaak te versieren ook zullen we hier een magneet van een dikke dame volledig pimpen naar eigen smaak.


- piemel pimpen (+18/volwassen) :
de woorden spreken voor zich, een gipse piemel volledig versieren naar eigen creativiteit en verbeelding, dit is een workshop ideaal voor een groep dames (ook heren maar misschien die dan anders "minded" zijn) of een vrijgezellen activiteit. kan eventueel in combinatie met sexy cocktails shaken.


- Vagina(tegel) pimpen (+18/volwassen) :
de woorden spreken voor zich, een gipse vagina(tegel) volledig versieren naar eigen creativiteit en verbeelding, dit is een workshop ideaal voor een groep heren (ook dames maar misschien die dan anders "minded" zijn) of een vrijgezellen activiteit. kan eventueel in combinatie met sexy cocktails shaken.

!! workshop piemel pimpen en vagina tegel pimpen , kan in gemengde groepen van man en vrouw !!


- sexy cocktails shaken (+18/volwassen) :
hier gaan we en voorzien we alles om heerlijke sexy cocktails te shaken en zelf opdrinken, want weggooien is zonde, dit kan eventueel in combinatie met andere workshops.
voorzie wel een BOB die jullie kan vervoeren :-) (of wij kiezen voor de activiteit wie het wordt)
dit kan eventueel in combinatie met het pimpen.

extra optie om de workshop compleet te maken :
voor of na de workshop een BBQ te doen met dezelfde groep €32,50 (3 stukken vlees/vis per persoon , groenten buffet, saus en brood en drank
(wijn, frisdrank en pilsbier, koffie of thé) a volonté)
vb : 19u BBQ start en 21u start van de workshop , einde ongeveer : 23uMEER INFO en PRIJZEN :
info@helvenevents.be of via WhatsApp : +32479/48 17 01 of +32479/32 50 00